Klubno – Настроение и още нещо

Последни постове

 Breaking News
  • No posts where found

Месечна доходност 390 процента при Валутна търг. със Смесена Стратегия

Месечна доходност 390 процента при Валутна търг. със Смесена Стратегия
април 30
10:46 2016

Приложение на Смесена стратегия за търговия във Валутния Пазар,

 

при краткосрочно Инвестиране(3седмици) за над 100% та ръст на месечна база.

На този етап при лош пазар месец юни стратегията даде 390%-та доходност.

1во – Следваме неписаните основни правила за Борсова търговия.

Определяме Средносрочния и Краткосрочен тренд и в негова посока трябва да имаме Кендъли на Месечна, Седмична и Дневна сесия.

**Следва да имаме добра диверсификация и да гледаме 27 валутни двойки(кросове, минорни, мажорни).Не е задължително, но съвсем естествено и ръста ви, ще е много по нисък, ако не гледате този минимален брой инструменти.

24option-banner

2ро. Смесена Стратегия-какво представлява.?

Имаме 4 пълзящи средни с периоди 3, 5, 10, 20.

*Сигнал за вход- МА5 пресича МА20.

*Сигнал за изходМА3 песича МА10

3то..След като сме определили тренда Прилагаме стратегията, като влизаме след сигнал за вход, който съчетаваме с вход по метода на Вик Сперандео(известна още като 1-2-3- брейкаут система.Има я описана в сайта при статията за куката на Джо Рос).По този начин стратегията е изпитана, макар, че моята препоръка е да ползвате метода на ДеМарк, за да отсеете истински от фалшив пробив, като съчетавате квалификаторите на ДеМарк със сигнал за вход по Смесената Стратегия.

.Търговията е краткосрочна с период на държане на позиция 2-3седмици, до като не получим сигнал за изход и при гледане на 27 валутни двойки.

Като сигнал за изход може да се възприеме и сменяне на посоката на Уикли Кендъл спрямо Средносрочен, краткосрочентренд и Месечна сесия… Ползвал съм дейли графика за вход, като цяло под дейли графика не слизам.

Разбира се стратегията е мултифункционална-може да се ползва на всякакъв тайм фрейм, но за посочения ръст е ползвана само на  дейли графика.

Риск мениджмънт.Стоп-а се определя по метода  CANSLIM.                                   РискА(стоп ордер), се оценява на 7%-та от настоящата цена-на годишна база-това е основното правило-и този руск трябва да е равен на 2%-3%-та от сметката.Това, което аз съм ъпгрейднал или променил, е че съм го разделил на 12(месеците в годината) и полученото число 0.6%-та съм закръглил на 0.7%-та с 0.10% буфер за да имам ниво на риск не на годишна база а на месечна база за краткосрочна търговия(до 3 седмици), тъй като не търгувам дългосрочно и не държа позиций 1 година(търговски стил „Купи и Задръж“). Друго важно условие е Стоп Ордера да е под статична линия на подкрепа/съпротива по ДеМарк.

Ако не е, следва да прибавите(съберете) един до два пъти стойността на спреда, докато СТОП- се позиционира по описания начин.

Използван маржин по сделките 15%та при ливъридж 1:500.

Ако вашия ливъридж е 1:100, това дава 65%т маржин от сумата по сметката.

Къде  е ключът?

Ключът е в това,  че   използвания маржин не е ползван наведнъж, а за целия месец.

Отваряте сделки с до5%та от маржина..В момента в който печалбата удвой или утрой стойността на блокирания маржин или коефициента за риск по  CANSLIM,  отваряте още сделки в рамките на още 5%-та използван маржин.И така докато стигнете 15%-та-дори 20%-та.

Азлично си позволявах до 30%-та но следва да се има предвид, че ползвах  комбинаций от 21стратегий за търговия.Тоест когато една валутна двойка  я виждам за  „опен бай” и ли „опен сел” по 19 стратегий, от 21, освен по „Смесената Стратегия”  влизам без миг колебание.Но разбира се ако съм на плюс по гореописания начин, за да не застрашавам сметката.

Успешна търговия Cool

Скоро ще пусна  още статий  за  стратегий, даващи ръст над 100%-та на месечна база.

Снимки към статията.

форекс и бинарни стратегии

роботи за бинарни опции

бинарни опции робот

Related Articles

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари...защо не публикувате първия коментар?

Напишете коментар

Добавете коментар

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Категории