Klubno – Настроение и още нещо

Последни постове

 Breaking News
  • No posts where found

Бинарни опции брокер

Бинарни опции брокер
май 07
15:41 2016

Брокер 24Option
Сайт www.24option.com
Минимален Депозит – $250
Минимален Размер на Поръчка – $24
Бонус – 100%
Печалба – 89%
Демо Сметка – Демо Сметка като при всеки брокер , се изисква първоначалена инвестиция
Оценка – 9.5 / 10

24Option е един от първите брокери на бинарни опции, стартирали в индустрията в края на 2009 г. От тогава брокера предоставя нови инструменти и се старае да направи търгуването възможно най-приятно и улеснено за своите клиенти. 24Option развива популярността си с голям брой маркетингови кампании – брокерът е официален спонсор на ФК Ювентус, и е официален спонсор на тенисиста Борис Бекер.

Добре е да имате предвид, че ако сте начинаещ и тепърва навлизате в онлайн търговията с бинарни опции, 24Option са се погрижили за удобството Ви, предлагайки на своите клиенти достъп до демо профил. Това драстично намалява шансовете от финансови загуби при трейдърите с малък или никакъв опит. Tехният обучителен център с материали и стратегии за търгувия на бинарни опции също може да Ви бъде от полза.

В допъление, този брокер предоставя на своите клиенти търговци на бинарни опции „one on one“ сесии с експерти в областта. Клиентите на 24Option получават консултации със професионални трейдъри – специалисти посредством директен чат, имейл или по телефона, засягащи техните стратегии за печалби и как да бъдат приложени най-успешно. Екипът ни вярва, че това е голям плюс за клиентите, дори и за тези с предишен опит.

Едно от най-големите предимства на 24Оption е, че този брокер е регулиран от CySEC и следва всички регулаторни правила, за да предостави безопасно и сигурно търгуване с бинарни опции.

Теглене на Средства от 24Option

Добрата новина е, че няма лимит на сумата, която може да изтеглите. Има брокери, които не допускат изтеглянето на цялостните печалби с една поръчка, което обзпокоява много от търговците. 24Option(24Опции) не само се въздържа от подобни практики, но също така и работи в кратки срокове за превеждането на съответната сума. Клиентите получават парите си в рамките на 3 до 5 работни дни (ако имате ВИП профил – преводът се осъществява за един ден). Също така можете да използвате кредитна/дебитна карта, Moneybookers, Neteller, банков трансфер или някой от многото други варианти за превод на пари.


Брокери за бинарни опции

24Option предоставя на клиентите си по едно безплатно изтегляне на пари от сметката си на месец. Ако все пак решите да изтеглите пари повече от веднъж, ще трябва да заплатите такса. Размерът ѝ зависи от профилът, с който търгувате. Притежателите на Платинен профил, получават техните печалби без никакви такси. Обикновените профили имат само един безплатен трансфер (първият), а трейдърите със Златен Профил теглят парите си безплатно един път на календарен месец.

Оплаквания за 24Option

Екипът на klubno.com проучи за налични оплаквания към брокера, които не изглеждат съмнителни или режисирани от конкуренцията. Като резултат беше взето под внимание  само едно оплакване, което засягаше тегленето на печалба.

В няколко форума намерихме оплаквания от клиенти за това, че някои са получили одобрението си за теглене след повече от седмица. Ние не смятаме, че това е основателна причина за притеснение, защото в крайна сметка проблемът им е разрешен успешно и в условията на брокера изрично е посочено, че процедурата по теглене на пари отмена известно време и силно зависи от това дали клиента е представил предварително документите, за да се потвърди идентичностат му.

Измама ли е 24Option?

В момента 24Option е един от най-доверените брокери в индустрията за търгувия на бинарни опции. От известно време 24Option е регулиран и от CySec (Cyprus Securities and Exchange Commission). Това означава, че средствата, които депозирате, са в безопасност. Единственият недостатък е, че поради регулациите наложени в Европейския съюз, този брокер вече не може да приема трейдъри от САЩ, но това не представлява пречка за Българските клиенти.

Регулации при 24Option

24option-cysec

24Option е един от първите брокери на бинарни опции с наложени финансови регулации. Търгуването с оторизиран брокер подобрява нивото на облсужване и предпазва новите клиенти. Регулиран от CySec, 24Option притежава така наречения „Европейски паспорт“ за предоставяне на услуги на клиенти от Европейския съюз (респективно България), съгласно неговите изисквания и тези на MiFID. Това прави 24Option един от най-сигурните брокери за трейдъри от Европейския съюз.

24Option Промоции и Бонуси

24Option не се притеснява от това да предостави бонуси на клиентите си. Ако сте нов клиент и си отваряте сметка при тях, можете да получите бонус за регистрация. Сумата е различна, в зависимост от това какъв тип профил ще изберете. Обикновено е около 30% от първия ви депозит, като е възможно да достигне до 100%.

24Option често обявява бонуси или награди като IPad или MacBook, например. Също така се провеждат състезания за трейдъри, с реални парични награди. Ако решите да приемете бонус от 24Option, трябва да сте сигурни, че внимателно сте прочели техните условия, тъй като всеки брокер има различни изисквания и политики, които трябва да следват при последващо изтегляне на пари спечелени след взимане на бонус.

Екстрите, които получавате с този брокер, са 5 часа образователно видео, безплатни уебинари и истински котировки. Сайтът е преведен на повече от 16 езика, актвиите са 110, с различен срок на изтичане на опции – 30 секунди, 60 секунди, 120 и други.

24Option Брокер

Като цяло, 24Option е един от водещите брокери в индустрията – с повече от 5 години опит и предоставящ страхотно обслужване и облаги на клиенти си. Минималният депозит е само 250 долара, а минималната стойност на една поръчка е 24 долара. Също така предлагат сигнали за търговия, които могат да бъдат използвани на платформата им.

Този брокер също така предоставя и „Образователна секция“ с безплатна за ползване електронна книга и много видеа. Най-важното е, че 24Option е регулиран брокер от CySec, така че Вие можете да се наслаждавате на безопасно опериране на финансовите пазари.

Посетете сайта
24 option

 

Related Articles

2 коментара

  1. Мимо
    Мимо май 07, 04:54

    Здравейте.Какво ви е мнението за IQ option и те са регистрирани в Кипър.

    Reply to this comment

Добавете коментар

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Категории