Klubno – Настроение и още нещо

Последни постове

 Breaking News
  • No posts where found

London Breakout Strategy

London Breakout Strategy
март 17
19:34 2016

Здравейте,

за тази стратегия казват, че има над 85-90% успеваемост. Идеята е да се хване насоченото движение на цената в началото на отварянето на лондонската сесия. Всички знаем, че лондон търгува най-голям обем/~30%/ в сравнение с Ню Йорк/~18%/  и Токио/~12%/. Стратегията е много проста, лично съм я пробвал и мисля че има хляб в нея. Хайде да видим сега как да търгуваме отварянето на Лондон:

Използвам 2 индикатора:

Clock – часовник който показва времето в London, Tokyo, NY & Broker time

London BreakoutV9.1 – показва къде да поставим поръчките за вход, изход от позицията и стоп. Индикатора ще го кача заедно с темплейт, времевите зони са настроени по адмирала. Индикаторите можете да свалите от тук –> http://www.reliableforexsignals.com/indicators/London-Breakout-Strategy-Indicator/318

 

Играе се на 15 минутен времеви интервал.

Изчакваме сутринта да отвори Лондон, когато това стане индикатора рисува на графиката на цената местата за вход, таргетите и стоповете където да сложим чакащите поръчки. Слагат се чакащи поръчки в 2те посоки т.е. за покупка и продажба. Ако синята кутия е по голяма от 40пипса  индикатора ще изпише NO TRADE с големи червени букви което означава че този ден не играем т.е. имало е големи движение през азиатската сесия, и вероятноста за голямо движение през Лондон сесията е малка. Разбира се големината на синята кутия може да се промени от настройките на индикатора, но по голяма от 40 не мисля че е добре, защото ако през лондон пазара е решил да се движи в рейндж има вериятност да отнесе и двата стопа без да достигне таргет.. Относно това кои валутни двойки се играят аз играя EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF, USDCAD, AUDUSD, EURGBP, EURJPY, EURCHF, AUDJPY, GBPCHF, GBPJPY. Разбира се всеки може да играе само с 3-4 от тях а не с всички. Както обаче виждате от картинката това са 4те валутни двойки който като обем се търгуват най-много през трите големи сесии, за това е за предпочитане да се търгуват те.

Общо взето това е всичко, надявам се да имате въпроси, на който ще отговоря с удоволствие

успешна търговия и не забравяйте че пазара винаги  е прав..

Related Articles

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари...защо не публикувате първия коментар?

Напишете коментар

Добавете коментар

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Категории