Klubno – Настроение и още нещо

Последни постове

 Breaking News
  • No posts where found

БАНКРУТ при 90 процента от хората?

БАНКРУТ при 90 процента от хората?
февруари 20
09:21 2016

Б А Н К Р У Т 90 %

от хората, които някога са се занимавали с форекс зануляват сметката си, а 10 % банкрутират нацяло.
Защо толкова много от търговците се провалят? Не е, защото са тъпи; в интерес на истината повечето от нас имат коефициент на интелигентност по-висок от средния.

Липса на образование и опит !
Под образование не се разбира само, как работи RSI например. Образованието трябва да е за всеки аспект от избраната професия. Образование и за разбиране на психиката на печелившите и правилния подход. Образование и за точния размер на риска, в зависимост то големината на сметката.

Ето ги и конкретните чести грешки на новаците. ? Винаги търсят светия граал, който според тях може да познава бъдещето с 80 % точност винаги. ? Мислят си, че още със стъпването си на пазара ще могат да превърнат 1000$ в 100 000$ за 6 месеца. ? Въобразяват си , че могат да открият подходящо място за вход винаги за няколко минути. ? Мечтаят още на първия месец да напуснат работата си и да се издържат от форекс. Но защо толкова много хора да гонят супер бързи печалби и нямат търпение?

ПРОПАГАНДАТА !
Постоянно те бомбардират с обещания, как ще направиш астрономически суми, само като приложиш най-новия и готски метод на сульо, или евентуално пульо. И позна, най-новата система на някой пишман програмист, която прави милиони на ден по света, се продава за меродавните 29.95$.
Не ме разбирай прогрешно, на компютрите по света наистина има файлчета, за които си струва да се умре, но огромна част от този бизнес е измама. Търговията също така не е точна наука. Не може да правиш Х всеки път и накрая да получаваш Y. Печалбата от Форекс е изкуство и няма магическа формула. Всяка позиция е самосиндикално събитие, както всяка врътка на рулетката. Пазарът не помни, предния път спечели ли, или се овътри.

Начинът, по който ще подходиш към графиката психически е ще бъде отговорен за твоя успех или провал. Управлението на риска е също толкова ключово. Също така, когато методът на търговия съвпадне с характера на играча, той се чувства удобно на пазара. Адекватната големина на сметката също е важна – не само да можеш да влезеш в позициите , които искаш, но и те да не са ситуации на живот и смърт ! Пътешествието към успеха във форекс ще извика най-дълбоките ти страхове ! Бронята през това пътешествие ще бъде вярата ( малко клиширано ) и ако щеш даже български инат !

Никога не отъждествявай успеха или провала на форекс с това, кой си ти като човек. Като хора, ние имаме нуждата винаги да контролираме нещата около нас и ако може да ги впрегнеме да работят за нас, ще е най-добре. Това е една от причините, поради които нашият вид се е изкачил до най-високото стъпало на еволюцията, но също така и една от причините, която те проваля на пазара. Трябва да осъзнаеш, че нямаш контрол върху пазара и да го приемеш. Проблемът е, че имаш навика да искаш да успееш, дори и когато неизбежните загуби идват, лесно е емоцията от загубата да те завладее.

Човекът помни само загубите, печалбите не. Колкото по-бързо достигнеш до ниво на гуру, да можеш да вярваш в мечтата, че въпреки, че днес си вътре, на края на месеца ще си на плюс, толкова по-добре.

За да имаш успех, трябва да се самонаблюдаваш дълъг период от време.

Отговори също на следните въпроси, свързани с управлението на риска:
– С колка да започна ?
– Каква част да рискувам на всяка позиция?
– Малка ли ми е сметката?

В крайна сметка светът на форекса, губещ или печеливш за тебе, е завладяващ ! Веднъщ обязден, той ще ти отвори пещерата на Аладин !

Related Articles

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари...защо не публикувате първия коментар?

Напишете коментар

Добавете коментар

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Категории